Account verwijderen

Als je je persoonlijke gegevens van once.to servers wilt verwijderen, moet je je account opgeven.

In de praktijk betekent dit dat de volgende gegevens zullen worden verwijderd:

  • Al je geregistreerde domeinen.1
  • Al je geregistreerde korte links.1
  • Alle redirects voor je korte links.1
  • Je profielinformatie, die de gegevens omvat die je op de Accountpagina hebt ingevoerd.2

Account verwijderen

Om je service account te beëindigen:

  1. Log in je once.to account.
  2. Ga naar de Account-pagina.
  3. Klap de Gevaarzone-sectie uit.
  4. Klik op Mijn account verwijderen.
  5. Bevestig het verwijderen in het dialoogvenster dat geopend wordt.

  1. Het verwijderen van de gegevens gebeurt direct na een bevestiging. ↩︎

  2. Deze informatie wordt niet onmiddellijk verwijderd, maar is onderworpen aan het bewaarbeleid dat in ons Privacybeleid wordt uiteengezet. ↩︎


Tags: , , , , , , ,